kopil1

Гражданско сдружение БЪдеще за северозападна българия

Мащабна дарителска акция събра дрехи и обувки за хората от Дреновец

IMG_20160426_091619 (1)

По случай Великденските празници Гражданско сдружение „Бъдеще за Северозападна България” организира  мащабна кампания за набиране на дрехи, обувки и др. за нуждаещите се хора от с.Дреновец.  Целта на кампанията бе да подпомогне жителите на този беден край на община Видин.  На благотворително изложение в селото членовете на сдружението от Монтана, Брусарци и Видин раздадоха дарените дрехи. Жителите на Дреновец изразиха своята искрена благодарност и споделиха, че за тях това не е само помощ, а и надежда че все още има внимателни и загрижени хора, които обръщат внимание на техните нужди.

Подобни благотворителни акции са традиция за гражданското сдружение и те се провеждат под различни форми целогодишно, подкрепени от всички общински структури  и приятели  на „Бъдеще за Северозападна България“.

„Настоящият проект се реализира с подкрепата на Фондация „Работилница за граждански инициативи“, по програма „Развитие на обществените фондации в България”, с финансовата подкрепа на ‚Чарлз Стюърт Мот‘

Остави първи коментар за "Мащабна дарителска акция събра дрехи и обувки за хората от Дреновец"

Остави коментар

Вашият е-майл няма да бъде побликуван.


*


%d bloggers like this: